Navigatie

Vorige CLIXX - Diamond Silver Wings

Artikelnummer: WIZI030
Vorige Artikel 31 van 63 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Geen stress meer van een openvallend vest door onze handgemaakte vestsluiting. De clixx zijn een goed alternatief voor de schotse speld ( welke gaatjes geeft)

De Clixx hebben 4 kettingen en de vleugels zijn ingezet met strass steentjes.

Door middel van de clips zijn de wings makkelijk te bevestigen aan de gewenste schoenen en laarzen.
Daarnaast zijn ze de wings ook erg leuk om te bevestigen aan bijvoorbeeld kleding, riemen en tassen. Kortom, waar je maar wilt!

Lengte: 13 cm

Breedte: 6 cm

Gebruiksaanwijzing CLIXX

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd.

Zie de video hieronder voor meer uitleg over de CLIXX en hoe deze gebruikt kunnen worden.


styling tip:
De CLIXX zijn ook heel goed te gebruiken op de populaire vesten. Deze vesten hebben geen knopen en de CLIXX houden het vest op een leuke speelse manier bij elkaar en dienen tevens als leuk opvallend sieraad.

Oefen eerst even op een stevige stof b.v een spijkerbroek zodat u het principe door heeft, voor u het op dunne stoffen bevestigt.

Eindeloos variëren met de CLIXX van Fashionclip.

© 2018 - 2020 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel