Navigatie

Clixx - Diamond Wings Gold

Artikelnummer: WIGO031
Vorige Artikel 32 van 63 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Geef je schoenen vleugels! Deze unieke gouden Clixx met aan elk uiteinde een vleugel zullen jou schoenen, kleding, laarzen of andere kledingstukken een onvergetelijke look geven! De Clixx van Pimp Your Shoes zijn gemakkelijk te bevestigen met speciaal ontworpen clips waar je tijdens het dragen niks van zult voelen! Vind je je blazer, laars of schoenen een beetje te gewoon? Maak ze dan uniek met deze fantastische Clixx.

Lengte: 13 cm

Hoe werken de clixx?
Het principe van clips is hetzelfde als clip oorbellen. Het verschil zit in het ontwerp. De clips zijn speciaal voor dit doel gemaakt en zijn plat waardoor je ze absoluut niet voelt zitten en ze beschadigen je panty niet. Aan de binnenkant zitten 2 tandjes om de clip stevig op zijn plaats te houden.

Ze zijn sterk en plat en dragen zeer comfortabel. Ze hebben een stevige grip op je schoen en kleding zonder de schoen of kleding te beschadigen, mits je deze op de juiste manier los maakt.

Gebruiksaanwijzing CLIXX

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd.

Zie de video hieronder voor meer uitleg over de CLIXX en hoe deze gebruikt kunnen worden.

© 2018 - 2020 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel