Navigatie

Broche - Flying Feather

Vorige Artikel 5 van 22 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Zilverkleurige broches met witte/zilverkleurige bedels en witte veren.

Door middel van de handige clips zijn de broches makkelijk te bevestigen aan de gewenste schoenen en laarzen.
Daarnaast zijn de broches ook erg leuk om te bevestigen aan bijvoorbeeld kleding, riemen en tassen. Kortom, waar je maar wilt!

Lengte: 20 cm

Breedte: 7 cm

 

Gebruiksaanwijzing CLIXX ( Broche )

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd

 

© 2018 - 2020 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel