CLIXX - The Queen

Artikelnummer: WIZI056
Vorige Artikel 63 van 65 Volgende
€ 17,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

De schotse speld is passe, de trend van nu zijn de clixx om uw vest bij elkaar te houden.

Combineer en varieer, speel met je kleding en wees uniek.

Lengte: 16 cm

Breedte: 5 cm

 

Gebruiksaanwijzing CLIXX

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd.

styling tip:
De CLIXX zijn ook heel goed te gebruiken op de populaire vesten. Deze vesten hebben geen knopen en de CLIXX houden het vest op een leuke speelse manier bij elkaar en dienen tevens als leuk opvallend sieraad.

Oefen eerst even op een stevige stof b.v een spijkerbroek zodat u het principe door heeft, voor u het op dunne stoffen bevestigt.

Eindeloos variëren met de CLIXX van Fashionclip.

© 2018 - 2020 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel