Navigatie

CLIXX - The Black Stone

Artikelnummer: ROZW003
Vorige Artikel 5 van 49 Volgende
€ 12,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 3 stuks
Aantal

Broches zijn verleden tijd met de handige clixx van fashionclip. De clixx worden met de hand vervaardigt en met zorg ontworpen. Gebruik ze als vestklem of hou u sjaal op zijn plaats.

Lengte: 2 cm

Breedte: 1 cm

Gebruiksaanwijzing CLIXX

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd.

© 2018 - 2019 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel