handmade

Decoratieve fashionclip - The Ibiza Love

Artikelnummer: BR09
Vorige Artikel 6 van 28 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Deze decoratieve fashionclips worden met liefde gemaakt, en van deze is er maar 1 van gemaakt! Zo blijf je dus uniek!
Door middel van de handige clip kun je ze bevestigen waar je maar wilt: je tas, jas of als fancy ketting. Varieer eindeloos met onze decoratieve fashionclips.

De decoratieve fashionclip bestaat uit gekleurde veren, licht en donker groen.  Tevens is deze afgewerkt met gouden kettinkjes en verschillende bedels en kraaltjes.

Niet verkrijgbaar in de winkels want Fashionclip maakt speciale items voor op de webshop .

Zo blijf jij uniek en wie wil dat nu niet ?

Lengte: 20 cm

Gratis meegeleverd een runderleren veter. Deze kun je gebruiken als ketting om je clip aan te hangen.

Hoe gaaf is dat !!!!

Gebruiksaanwijzing  (decoratieve fashionclip)

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien van speciale Clipjes. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de Clipjes moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de Clip.

Na het openen van de Clip druk je het achterste gedeelte van de Clip tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de Clip geplaatst moeten worden om vervolgens de Clip te sluiten.

Het verwijderen van de Clip dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de Clip en klik het voorste gedeelte van de Clip omhoog en haal nu de Clip van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de Clip los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de Clips zijn bevestigd

bestaat uit meerdere gekleurde veren, waaronder vel roze, oranje, bruin, beige veren. Het is afgewerkt met een gouden ketting en verschillende kleuren bedels.

lengte: 20 cm

 

© 2018 - 2023 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel