CLIXX - The Silver Eye (2 kettingen)

Artikelnummer: ROZI003
Artikel 1 van 65 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw openvallend vest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres ;)

Waarom zou u nog een speld door je vest heen prikken? Met onze handgemaakt clipjes hou je je vest bij elkaar en ook  nog eens mooi in model.

 

 

Lengte: 11 cm

Breedte: 5 cm

Gebruiksaanwijzing CLIXX

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd.

© 2018 - 2020 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel