Gebruiksaanwijzing

In het uitgebreide assortiment van Fashionclip.nl zijn diverse producten voorzien van de zogenaamde fashionclips. Deze bevestigingsclips worden gebruikt om onze producten veilig en stevig aan uw vest te bevestigen.

  • Wanneer u de clip losmaakt van uw kleding, dient u de achterkant te ondersteunen of tegen te houden met uw duim.
  • Vervolgens kunt u met uw andere hand de voorkant (de mooie kant) helemaal open klippen. De clip biedt enige weerstand, dit is normaal. U dient de clip door te duwen zodat deze goed sluit en niet zomaar open gaat op uw vest.
  • Begeleid nu de achterkant van de clip (waar de grijpertjes zitten) uit uw kleding.

U kunt eventueel eerst oefenen op een stevige stof om het principe te begrijpen voordat u de clips op dunne stoffen bevestigt.

Bekijk de video hieronder voor meer uitleg over het bevestigen van de fashionclips.

Stylingtip: De clips zijn ook zeer geschikt voor gebruik op populaire vesten zonder knopen. Ze houden het vest op een speelse manier bij elkaar. Als u de clip onder de buste draagt, zorgt dit voor een mooie belijning in uw vest en accentueert uw taille.

Zorg er ook voor dat de gaatjes (waar de ringetjes doorheen zitten) naar beneden zitten. Dan valt de clip het mooist en zit hij niet ondersteboven 🙃.

Verkleuring en parfum: De clips zijn voorzien van een robuuste beschermingslaag om verkleuring te voorkomen. Bovendien komt de clip niet in direct contact met de huid (zuurgraad), dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verkleuring.

Let echter op dat u geen parfum of andere chemische stoffen op de vestsluiting spuit, omdat dit de clip kan beschadigen.

Eindeloos variëren met de clips van Fashionclip.nl.

 

 

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel