Gebruiksaanwijzing

In het uitgebreide assortiment van Fashionclip.nl zijn diverse producten voorzien van de zogenaamde fashionclips. Deze bevestigingsclips worden gebruikt om onze producten veilig en stevig aan uw vest te bevestigen.

  • Wanneer u de clip losmaakt van uw kleding, dient u de achterkant te ondersteunen of tegen te houden met uw duim.
  • Vervolgens kunt u met uw andere hand de voorkant (de mooie kant) helemaal openclippen. De clip biedt enige weerstand, dit is normaal. U dient de clip door te duwen zodat deze goed sluit en niet zomaar open gaat op uw vest.
  • Begeleid nu de achterkant van de clip (waar de grijpertjes zitten) uit uw kleding.

U kunt eventueel eerst oefenen op een stevige stof om het principe te begrijpen voordat u de clips op dunne stoffen bevestigt.

Bekijk de video hieronder voor meer uitleg over het bevestigen van de fashionclips.

Stylingtip: De clips zijn ook zeer geschikt voor gebruik op populaire vesten zonder knopen. Ze houden het vest op een speelse manier bij elkaar. Als u de clip onder de buste draagt, zorgt dit voor een mooie belijning in uw vest en accentueert uw taille.

Verkleuring en parfum: De clips zijn voorzien van een robuuste beschermingslaag om verkleuring te voorkomen. Bovendien komt de clip niet in direct contact met de huid (zuurgraad), dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verkleuring.

Let echter op dat u geen parfum of andere chemische stoffen op de vestsluiting spuit, omdat dit de clip kan beschadigen.

Eindeloos variëren met de clips van Fashionclip.nl.

 

 

© 2018 - 2023 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel