Gebruiksaanwijzing

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde fashionclips. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan uw vest.

- Wanneer u de clip losmaakt van uw kleding, dient u de achterkant te ondersteunen/ tegen te houden met de duim van uw ene hand.
- Nu kunt u de voorkant (de mooie kant) helemaal open clippen met uw andere hand. De clip biedt enige weerstand, dit hoort zo. U dient de clip daar even 'doorheen' te duwen'. Dit zorgt er namelijk voor dat uw clip niet zomaar open gaat op uw vest.
- Vervolgens begeleid u de achterkant van de clip (waar de grijpertjes op zitten) uit uw kleding. 

U kunt eventueel eerst oefenen op een stevige stof zodat u het principe door heeft, voor u het op dunne stoffen bevestigt.

Zie de video hieronder voor meer uitleg over de bevestiging van de fashionclips.


Styling tip:
De clips zijn ook heel goed te gebruiken op de populaire vesten. Deze vesten hebben geen knopen en de clips houden het vest op een leuke speelse manier bij elkaar en dienen tevens als leuk opvallend sieraad.
Als u de clip onder de buste draagt, zorgt het voor een mooie belijning in uw vest, dit accentueert uw taille.

Verkleuren en parfum
De clips zijn voorzien van een robuuste beschermingslaag en deze beschermt de clip tegen het verkleuren. Daarnaast komt de clip niet in contact met de huid (zuurtegraad). U hoeft dus niet bang te zijn dat uw clip zal verkleuren. 

Spuit echter geen parfum en/of andere chemische stoffen op uw vestsluiting. Dit kan de clip namelijk wél beschadigen. 

Eindeloos variëren met de clips van Fashionclip.

 

© 2018 - 2023 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel