Gebruiksaanwijzing

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde clips. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de clips moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er iets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de clips.

Na het openen van de clips druk je het achterste gedeelte van de clips tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de clips geplaatst moeten worden om vervolgens de clips te sluiten.

Het verwijderen van de clips dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de clips en klik het voorste gedeelte van de clips omhoog en haal nu de clips van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de clips los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de clips zijn bevestigd.

Zie de video hieronder voor meer uitleg over de clips en hoe deze gebruikt kunnen worden.


styling tip:
De clips zijn ook heel goed te gebruiken op de populaire vesten. Deze vesten hebben geen knopen en de clips houden het vest op een leuke speelse manier bij elkaar en dienen tevens als leuk opvallend sieraad.

Oefen eerst even op een stevige stof b.v een spijkerbroek zodat u het principe door heeft, voor u het op dunne stoffen bevestigt.

Eindeloos variëren met de clips van Fashionclip.

Een korte impressie van ons atelier:

 

Gastenboek

  • 23-11-2020 - Heel blij met de mooie vestsluiting en snelle levering. Het...  lees meer
  • 21-11-2020 - Gisteren besteld vandaag al ontvangen the road black. . Dank...  lees meer
  • 21-11-2020 - Wauw, gisteren "the Eye" vestsluiting besteld, en vandaag al in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2020 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel