Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, wordt dan gecrediteerd. De kosten voor retourzending van uw thuisadres naar de webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening. Als u gebruik wilt maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via info@fashionclip.nl en duidelijk uw ordernummer en de naam waarop de bestelling is geplaatst vermelden. Zodra het product in goede orde retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Retourneren is eenvoudig. Stuur de artikelen, met vermelding van het ordernummer en uw bankgevens, naar het volgende adres:

Fashionclip/Pimp your shoes
Soerabajastraat 58 b
9715 LW Groningen

Let op! Zowel de kosten als het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Als u vragen heeft over retouren, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@fashionclip.nl, waarbij u uw naam en ordernummer vermeldt. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 588 20 979.

 

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel