Navigatie

CLIXX-The black and white eye

Artikelnummer: ROZI077
Vorige Artikel 11 van 49 Volgende
€ 12,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 4 stuks
Aantal

Een handgemaakte clipje onder uw buste zorgt dat uw est blijft zitten en niet naar achteren schiet.Het staat tevens nog sierlijk en elegant ook.

Lengte: 6 cm

Breedte: 1 cm

Gebruiksaanwijzing CLIXX

In het ruime assortiment van Fachionclip.nl zijn verschillende producten voorzien zijn van de zogenaamde CLIXX. Dit zijn bevestiging-clips die gebruikt worden om onze producten veilig en stevig te bevestigen aan kledingstukken, schoenen, laarzen en tassen.

Het bevestigen en losmaken van de CLIXX moet met aandacht gebeuren om te voorkomen dat er niets wordt beschadigd door de twee verankeringspuntjes aan de binnenkant van de CLIXX.

Na het openen van de CLIXX druk je het achterste gedeelte van de CLIXX tegen de achterkant van materiaal waar bijvoorbeeld de CLIXX geplaatst moeten worden om vervolgens de CLIXX te sluiten.

Het verwijderen van de CLIXX dient in omgekeerde volgorde te gebeuren dus: Zet je duim op het achterste gedeelte van de CLIXX en klik het voorste gedeelte van de CLIXX omhoog en haal nu de CLIXX van het materiaal.

Doe je bovenstaande niet, omgekeerd of trek je de CLIXX los dan bestaat er kans op beschadiging van het materiaal waarop de CLIXX zijn bevestigd.

© 2018 - 2019 fashionclip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel