Zilver/Zwart

Vestsluiting - The black and White Eye

Artikelnummer: ROZI023
Artikel 78 van 84
€ 16,95 (inclusief btw)

Uw vest staat ongeveer 4 cm open.

The Black and White Eye wordt met de hand gemaakt. Elke kraal is uniek. Hierdoor is elke vestsluiting uniek. Houdt hier rekening mee bij de aanschaf, uw vestsluiting kan dus afwijken van de foto. Wel zijn alle kralen zwart wit, waardoor u wel weet wat u kunt verwachten. 

"De clips van Fashionclip.nl zijn dé ideale manier om uw vest bij elkaar te houden. Elegant, stijlvol, functioneel en van hoge kwaliteit:dat is waar de sieraden van Fashionclip.nl voor staan.

De clips worden met de hand gemaakt in Groningen en zijn eenvoudig te bevestigen. In de meegeleverde handleiding (LEES DEZE ZORGVULDIG DOOR) kunt u lezen hoe u dit snel en gemakkelijk doet. Zo is een stijlvolle tip van ons om de vestklem vlak onder de buste te bevestigen, net boven de taille, zo benadrukt u uw taille en geeft u een mooie belijning aan uw vest.

Maar de clips zijn niet alleen handig op vesten, u kunt ze ook als hippe accessoire gebruiken op uw omslagdoek, sjaal, blouse, jasje of schoenen: zo geeft u uw item in één klik een mooie upgrade."

bovendien zijn de clips leuk en handig voor uzelf, maar ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven.

Veel draag plezier :)

KLIK HIER VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel