Diverse bedels

Vestsluiting - The Charmed Round

Artikelnummer: ROZI083
Vorige Artikel 68 van 80 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

Met deze vestsluiting staat uw vest ongeveer 2,5 cm open.

De clips van Fashionclip.nl zijn dé ideale manier om uw vest bij elkaar te houden. Elegant, stijlvol en functioneel: dat is waar de sieraden van Fashionclip.nl voor staan.

Leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven is deze fashionclip :)

De clips worden met de hand gemaakt in Groningen en zijn eenvoudig te bevestigen. In de meegeleverde handleiding kunt u lezen hoe u dit snel en gemakkelijk doet. Zo is een stijlvolle tip van ons om de vestklem vlak onder de buste te bevestigen, net boven de taille, zo benadrukt u uw taille en geeft u een mooie belijning aan uw vest.

Máár de clips zijn niet alleen handig op vesten, u kunt ze ook als hippe accessoire gebruiken op uw omslagdoek, sjaal, blouse of schoenen: zo geeft u uw item in één klik een mooie upgrade.  

Hieronder nog wat enkele tips:

Spuit geen parfum of andere chemische stoffen op uw vestsluiting/vestclip.

Ga met zorg om met uw vestsluiting/vestclip. Laat het niet vallen en vermijd vochtigheid en extreme hitte.

U kunt uw bestelling ook laten afleveren op het adres van een ander ( jarige, jubilaris, vriend, vriendin, enz. ) Tijdens het bestelproces kunt u tijdens het invoeren van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. De faktuur zal naar het opgegeven e-mail adres worden gestuurd. De levering zal een pakbon bevatten waar geen prijs op staat.

Veel draag plezier :)

KLIK HIER VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING

 

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel