Diverse kleuren

Vestsluiting - The Diamond Wings Silver 3

Artikelnummer: WIZI030B
Artikel 75 van 84
€ 16,95 (inclusief btw)

Uw vest staat ongeveer 4 centimeter open.

LET OP! De Fashionclip gaat verticaal op uw vest met het puntje naar boven. Door het dragen gaat de vleugel/veertje meer horizontaal zitten. Hij komt horizontaal op het kaartje binnen maar gaat dus verticaal op uw vest. Deze Fashionclip is op meerdere manieren te dragen en zit dus niet verkeerd gemonteerd ;)

De Wings is waar het bij Fashionclip allemaal mee begon, het is onze eerste fashionclip. Een tijdloze klassieker en nog steeds erg populair. Zijn populairiteit komt met name door zijn multi-inzetbaarheid. De clip is mooi als vestsluiting, maar misstaat ook niet op een revers van een jasje of aan de kraag van een blouse. De vleugels zijn bezet met kleine glazen diamantjes, heel subtiel en elegant. Dus geen flitsende stenen. De Wings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met twee, drie en vier kettinkjes. Kies uw favoriet en begin met het eindeloos varieren met de Wings van Fashionclip. 

Deze variant van de Wings heeft 3 kettinkjes en is uitgevoerd in de kleur zilver, goud en zwart.

De clips worden met de hand gemaakt in Groningen en zijn eenvoudig te bevestigen. In de meegeleverde handleiding kunt u lezen hoe u dit snel en gemakkelijk doet. Zo is een stijlvolle tip van ons om de vestklem vlak onder de buste te bevestigen, net boven de taille, zo benadrukt u uw taille en geeft u een mooie belijning aan uw vest.

De vleugels zet u verticaal op uw vest en tijdens het lopen draait hij iets horizontaal.

Onze handgemaakte clips zijn leuke en handig voor u zelf, maar ze zijn ook super leuk om cadeau te geven.

Veel draag plezier :)

KLIK HIER VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel