Vestsluiting - Klavertje Vier

Artikelnummer: ROZI065
Vorige Artikel 53 van 78 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

Met deze vestclip staat uw vest ongeveer 1,5 cm open.

Het Klavertje Vier heeft een korte sluiting, dit betekend dat hij uw openvallend vest dichter bij elkaar houdt dan onze andere vestclips. Het Klavertje Vier is zilverkleurig en makkelijk te combineren met verschillende kleuren.

Fashionclip heeft speciaal als vervanging van de sierspeld diverse vestclips ontwikkeld. Het is de ideale manier om uw vest elkaar te houden. ‘Elegant, stijlvol, functioneel en van hoge kwaliteit; dat is waar de vestclips van Fashionclip voor staan.

Iedere vestclip wordt met de hand gemaakt in Groningen. Het bevestigen van de vestclips gaat zeer eenvoudig. Bij uw bestelling ontvangt u van ons een korte gebruiksaanwijzing, lees deze zorgvuldig door.

Een tip van ons is om de vestclip vlak onder de buste te bevestigen, net boven de taille. Op deze manier benadrukt u uw taille en geeft u een mooie belijning aan uw vest.

Een vestclip van Fashionclip is niet alleen handig als sluiting op een openvallend vest, maar u kunt ze ook als leuke accessoire gebruiken op uw omslagdoek, sjaal, blouse, jasje of schoenen: met een vestclip van Fashionclip geeft u uw item in één klik een mooie upgrade.

Al met al is een vestclip van Fashionclip de ideale oplossing om uw vest bij elkaar te houden en een mooie vervanging van de sierspeld; nóóit meer een openvallend vest.

Wilt u graag meer informatie over het bevestigen van onze vestclips?

Kijkt u dan HIER ons filmpje met de gebruiksaanwijzing.

© 2018 - 2023 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel