Vestsluiting - The Hearted Flower

Artikel 34 van 84
€ 14,95 (inclusief btw)

Met deze vestsluiting staat uw vest ongeveer 1,5 cm open.

The The Hearted Flower heeft een korte sluiting, dit betekend dat hij uw openvallend vest dichter bij elkaar houdt dan onze andere vestsluitingen. The The Hearted Flower is zilverkleurig en makkelijk te combineren met verschillende kleuren.

Fashionclip heeft speciaal als vervanging van de schotse speld diverse vestsluitingen ontwikkeld. Het is de ideale manier om uw vest zonder knopen bij elkaar te houden. ‘Elegant, stijlvol, functioneel en van hoge kwaliteit; dat is waar de vestsluitingen van Fashionclip voor staan.

Iedere vestsluiting wordt met de hand gemaakt in Groningen. Het bevestigen van de vestsluitingen gaat zeer eenvoudig. Bij uw bestelling ontvangt u van ons een korte gebruiksaanwijzing, lees deze zorgvuldig door.

Een tip van ons is om de vestsluiting vlak onder de buste te bevestigen, net boven de taille. Op deze manier benadrukt u uw taille en geeft u een mooie belijning aan uw vest.

Een vestsluiting van Fashionclip is niet alleen handig als sluiting op een openvallend vest, maar u kunt ze ook als leuke accessoire gebruiken op uw omslagdoek, sjaal, blouse, jasje of schoenen: met een vestsluiting van Fashionclip geeft u uw item in één klik een mooie upgrade.

Al met al is een vestsluiting van Fashionclip de ideale oplossing voor uw vest zonder knopen en een sierlijke vervanging van de schotse speld; nóóit meer een openvallend vest.

Wilt u graag meer informatie over het bevestigen van onze vestsluitingen?

Kijkt u dan HIER ons filmpje met de gebruiksaanwijzing.

 

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel