Vestsluiting - The Mandala

Artikel 37 van 84
€ 16,95 (inclusief btw)

Uw vest staat ongeveer 3 cm open.

De mandala betekenis is letterlijk 'magische cirkel'. ... Een mandala maakt je bewust van oneindigheid en de verbinding met alles en iedereen om je heen. Een mandala kent geen einde en geen begin.

deze clip heet de mandala omdat hij er heel erg op lijkt en omdat het een mooie betekenis heeft

"De clips van Fashionclip.nl zijn dé ideale manier om uw vest bij elkaar te houden. Elegant, stijlvol, functioneel en van hoge kwaliteit:dat is waar de sieraden van Fashionclip.nl voor staan.

De clips worden met de hand gemaakt in Groningen en zijn eenvoudig te bevestigen. In de meegeleverde handleiding (LEES DEZE ZORGVULDIG DOOR) kunt u lezen hoe u dit snel en gemakkelijk doet. Zo is een stijlvolle tip van ons om de vestklem vlak onder de buste te bevestigen, net boven de taille, zo benadrukt u uw taille en geeft u een mooie belijning aan uw vest.

Maar de clips zijn niet alleen handig op vesten, u kunt ze ook als hippe accessoire gebruiken op uw omslagdoek, sjaal, blouse, jasje of schoenen: zo geeft u uw item in één klik een mooie upgrade."

Tip:

  • Spuit geen parfum of andere chemische stoffen op uw vestsluiting/vestklem/vestclip.
  • Ga met zorg om met uw clip. Laat het niet vallen en vermijd extreme hitte en vochtigheid.

Bovendien zijn onze handgemaakte clips leuk voor u zelf maar ook zeker leuk om cadeau te geven.

U kunt uw bestelling ook laten afleveren op het adres van een ander ( jarige, jubilaris, vriend, vriendin, enz. ) Tijdens het bestelproces kunt u tijdens het invoeren van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. De factuur zal naar het opgegeven e-mail adres worden gestuurd. De levering zal een pakbon bevatten waar geen prijs op staat.

Veel draag plezier :)

KLIK HIER VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING

 

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel