T-Bar Vestsluiting - The Imagination

Vorige Artikel 12 van 15 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

KLIK HIER VOOR DE GEBRUIKSAANWIJZING

We krijgen veel vragen of we een oplossing hebben voor het 'bepaalde leeftijd', 'warm????, koud????, warm????, koud????', 'vestje aan, vestje uit, vestje aan'- probleem.

We zijn voor jullie aan de slag gegaan en hebben een nieuwe Fashionclip bedacht: de T-Bar, met een knevelsluiting. Deze is nóg makkelijker te openen en te sluiten. Ideaal voor het bovenstaande probleem ????Wat vinden jullie er van?

Uw vest staat ongeveer 1,5 cm open.

"We ontvangen regelmatig de vraag of de sluiting niet snel loskomt. Het stokje is echter langer dan het rondje, waardoor het zeker niet losgaat. Als je het wilt openen, zorg er dan voor dat het kettinkje recht is, anders past het niet door het rondje."

De betekenis van verbeeldingskracht is het vermogen om ideeën en gevoelens op te roepen, zonder dat je dit waarneemt. Een rijke verbeelding kan ervoor zorgen dat vreugde en creativiteit in het dagelijks leven en jou helpen bij de ontwikkeling van jouw intellectuele gaven.  Iedereen heeft op een bepaalde manier een verbeeldingskracht, alleen verschilt het per persoon hoe zich dat uit.

Klik hier voor een demo filmpje

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel