Nieuw

Vestsluiting - The Big Fantasy Flower

Vorige Artikel 57 van 80 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Uw vest ziet er fantastisch uit met onze handsgemaakte vestsluitingen en het staat ongeveer 5 cm open. The Big Fantasy Flower vestsluiting van Fashionclip.nl!

Deze elegante vestsluiting is niet alleen mooi op uw vest, maar ook op uw sjaal. En als u ze samen draagt, is het een leuke manier om uw accessoires in uw kleding terug te laten komen.

Onze handgemaakte clips zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te bevestigen. Lees de handleiding zorgvuldig door om te weten hoe u dit snel en gemakkelijk kunt doen. En als u het op de juiste manier doet, benadrukt u uw taille en geeft u uw vest een mooie belijning.

Onze clips zijn niet alleen handig op vesten, maar ook als hippe accessoire op uw omslagdoek, sjaal, blouse, jasje of schoenen. En vergeet niet om geen parfum of andere chemische stoffen op uw vestsluiting/vestklem/vestclip te spuiten en om voorzichtig om te gaan met uw clip.

Onze handgemaakte clips zijn een geweldig cadeau voor uzelf of voor een vriend of familielid. U kunt uw bestelling ook laten afleveren op het adres van een ander en de factuur zal naar het opgegeven e-mailadres worden gestuurd. De levering zal een pakbon bevatten waar geen prijs op staat.

We wensen u veel draagplezier en hopen dat u geniet van uw nieuwe Big Fantasy Flower vestsluiting van Fashionclip.nl!

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel