Retour

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij pimp your shoes/fashionclip heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen naar onderstaand adres:

Fashionclip/Pimp your shoes 
soerabajastraat 58 b
9715 LW Groningen

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Doe voor de zekerheid nog even u gegevens erbij (naam en bankgegevens)het terug storten duurt maximaal 5 werkdagen.

Houd er rekening mee dat pimp your shoes/fashionclip retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Indien u vragen heeft over retouren kunt u ons altijd mailen op info@fashionclip.nl. Vermeld dan in uw email uw naam en het ordernummer. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Een korte impressie van ons atelier:

 

Gastenboek

  • 23-11-2020 - Heel blij met de mooie vestsluiting en snelle levering. Het...  lees meer
  • 21-11-2020 - Gisteren besteld vandaag al ontvangen the road black. . Dank...  lees meer
  • 21-11-2020 - Wauw, gisteren "the Eye" vestsluiting besteld, en vandaag al in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2020 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel