Over Fashionclip

Wij zijn Fashionclip.

Opgericht door Marleen Pollack in 2008 als een uitloper van pimpyourshoes.nl. Wat begon als accessoires voor schoenen, groeide al snel uit tot clips die ook gebruikt werden als kledingaccessoires en later als vestsluitingen. Het bleek handig te zijn om je trui, sjaal of vest op te leuken en bij elkaar te houden met onze clips, waarmee je een persoonlijke touch aan je kledingstuk kunt geven.

Onze vestclips zijn het resultaat van een langdurig ontwikkelingsproces. Inmiddels kunnen we trots zeggen dat we sterke, solide vestsluitingen maken die geschikt zijn voor zowel dik gebreide vesten als dunnere zomerse vesten.

Ooit begonnen we als Pimp Your Shoes met accessoires voor schoenen, tot op een dag het idee ontstond toen we zelf bewust werden van het feit dat we constant aan ons openvallend vest zaten te trekken. "Hier moeten we iets mee", dachten we. En zo werden de fashionclips geboren. Hoewel we inmiddels veel nagemaakt en gekopieerd worden, zijn we er trots op dat geen van onze imitaties onze kwaliteit van vestsluitingen heeft weten te evenaren. We beschouwen het kopiëren als een compliment, omdat we iedereen gunnen om een sluiting voor hun vest te hebben.

Onze vestsluitingen zijn niet alleen decoratief, maar ook handig in gebruik. Ze kunnen dienen als vervanging van de traditionele schotse speld en laten geen gaatjes achter in je kleding (Gelieve zorgvuldig de gebruikaanwijzing door te lezen). Alle clips van Fashionclip worden met de hand gemaakt in ons atelier in Groningen, waardoor we een breed assortiment kunnen aanbieden met diverse soorten vestsluitingen.

Bekijk ons assortiment en laat je creativiteit de vrije loop. Varieer eindeloos met onze bijzondere versieringen en geef je outfit een eigen karakter met een van onze vestsluitingen!

Fashionclip - Your style, Our passion

© 2018 - 2024 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel