Over Fashionclip

Wij zijn Fashionclip.

Fashionclip is in 2012 opgericht door Marleen Pollack en is voortgevloeid vanuit pimpyourshoes.nl. We zijn groot geworden met accessoires voor schoenen, maar merkten al snel dat onze clips ook gebruikt werden als kleding accessoires en later als vestclip. Handig, om je trui, sjaal of vest mee op te leuken. En belangrijker was het voor mensen om hun vest ook bij elkaar te kunnen houden met een vestclip. Je geeft met onze clips jouw kledingstuk een persoonlijke touch.

De vestclips komen voort vanuit een langdurig ontwikkelproces. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat we sterke, solide vestsluitingen maken die uitermate geschikt zijn om uw vest te kunnen sluiten. Dit geldt zowel voor dik gebreide vesten, als voor dunnere vesten voor de zomer.

Ooit zijn we begonnen met accessoires voor schoenen, onder de naam Pimp Your Shoes. Tot we op een dag zelf bewust werden van het feit dat we de hele dag al aan ons openvallend vest zaten te trekken. 'Hier moeten we wat mee' dachten we. En zo is het idee voor de fashionclips ontstaan. Inmiddels worden we veel nagemaakt en gekopieerd, in het begin vonden we dit erg jammer. Maar we zien dat nog géén van onze copycats onze kwaliteit van de vestclips heeft weten te evenaren en zien wij het kopiëren als compliment, want we gunnen eenieder een sluiting voor hun vest.

De vestsluitingen zijn decoratief en handig in gebruik. Ze kunnen gebruikt worden als vervanging van de schotse speld en ze laten geen gaatjes achter in uw kleding.
Alle clips van fashionclip worden met de hand gemaakt in ons atelier in Groningen. Doordat wij dit zelf doen, kunnen we u een breed assortiment bieden met veel verschillende soorten vestsluitingen.
Neem een kijkje in ons assortiment. Leef je uit en varieer eindeloos met onze bijzondere versieringen en geef je outfit jouw eigen karakter met één van onze vestsluitingen!

Fashionclip - Your style, Our passion

© 2018 - 2023 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel