Over Fashionclip

Wij zijn Fashionclip.

Fashionclip is in 2012 opgericht door Marleen Pollack en is voortgevloeid vanuit pimpyourshoes.nl. We zijn groot geworden met accessoires voor schoenen, maar merkten al snel dat onze clips ook gebruikt werden als kleding accessoires en later als vestclip. Handig, om je trui, sjaal of vest mee op te leuken. En belangrijker was het voor mensen om hun vest ook bij elkaar te kunnen houden met een vestclip. Je geeft met onze clips jouw kledingstuk een persoonlijke touch.
De vestsluitingen zijn decoratief en handig in gebruik. Ze kunnen gebruikt worden als vervanging van de schotse speld en ze laten geen gaatjes achter in uw kleding.
Alle clips van fashionclip worden met de hand gemaakt in ons atelier in Groningen. Doordat wij dit zelf doen, kunnen we u een breed assortiment bieden met veel verschillende soorten vestsluitingen.
Neem een kijkje in ons assortiment. Leef je uit en varieer eindeloos met onze bijzondere versieringen en geef je outfit jouw eigen karakter met één van onze vestsluitingen!

Fashionclip - Your style, Our passion

 

 

Een korte impressie van ons atelier:

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2018 - 2022 Fashionclip - Vestsluitingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel